Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

VINTAGE TRUBADUR-SHOW
TIL MOTORKLUBB

     Show for MC-, veteran- og amcar-klubber er en personlig favoritt av meg som trubadur. Her får jeg muligheten til å spille min absolutte yndlingsmusikk – klassiske rock ‘n’ roll perler, vintage rockabilly, hillbilly, country med mer. Sanger som “Born to be Wild,” “Rock & Roll All Nite,” “Summertime Blues,” “Wild Thing,” “Helter Skelter,” “Long Tall Sally,” “Jailhouse Rock,” “That’s Alright,” “Blue Moon of Kentucky,” og “Man of Constant Sorrow” er bare noen av godbitene som kan forventes.

Jeg henter inspirasjon fra de gamle mesterne som Elvis, Eddie Cochran, Little Richard, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Hank Williams, Chuck Berry, og Willy Nelson. Alt dette serveres med en grom undertone av motordur, der vi skrur bassen til 11.

Folkene i motor-miljøene virker virkelig å sette pris på de råeste rockelåtene og den gode gamle musikken. Veteranbiler og old school rock ‘n’ roll hører definitivt sammen. Jeg har tidligere hatt gleden av å spille på diverse klubbkvelder, burnouts, festivaler/jubileer, fødselsdagsfester, og vanlige pubkvelder på ulike lokaler.

Som trubadur leverer jeg en helkveld med rock og country – mye moro for pengene! Så bryt opp, og velkommen til et trubadurshow av sjelden grovt kaliber!

Trubadur Joar Balstad: Musikk som rocker for motorklubber og energiske rock'n roll-fester.

- Trubadur til motorklubb -

Full pakke lyd og lys

   Sørger for full pakke lyd og lys. Spiller variert festmusikk med stor porsjon rock´n roll. 100% live show er en selvfølgelighet. Dette er musikk man kan synge med på, danse til, eller rett og slett ta seg en real fest til.

Trubadur med forkjærlighet for vintage materiale

Trubaduren serverer alt fra gammelt til nytt, med en forkjærlighet for vintage materiale og de gamle helter og klassikere. Rocka versjoner av Hank Williams, Chuch Berry, Eddie Cochran, Little Richard hører med.

Trubadur med mye rock for penga...

Dette showet har vært spilt på flere MC og motoklubber rundt omkring i landet. Og har fått faste kunder som benytter seg av et rimelig, men solid underhodningspakke. Trubaduren spiller på ønske, det er mange godlåter å ta av. Leverer 3 x 45 min, så dette er en solid dose med live og rock for penga.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på live!

Scroll to Top