IRSK FESTMUSIKK

Trubadur Joar Balstad med irsk festmusikk St. Patrick´s day event

Trubadur med irsk festmusikk

    Trubadur Joar Balstad spiller opp til St. Patricks-fest. Med seg har han 12-strengsgitar, vokal, munnspill og tamburin (fot-tromme). Det serveres velkjente irske ballader, men mest festmusikk. Musikk som folk kan synge med på og svinge seg til på dansegulvet. Velkommen til feiring av irsk musikk gjennom sine mange perler og påvirkninger. Et inkluderende og annerledes trubadur-show, som passer for alle aldre!

Irsk trad og klassikere

   Andre tradisjonelle drikke- og festviser som Whiskey in the jar, Wild rover, Drunken Sailor, Raggle Taggle Gypsy, Dirty old town, Drunken Sailor, Wild Mountain Thyme, Rare olde times, Pub with no beer, Seven drunken nights er også selvskrevne låter på repertoaret. Trubaduren deler ut noen tekster slik at det er lettere for publikum å henge seg på allsangen!

Populære toner

Og som hører hjemme på enhver Irsk pubkveld blir det også mye populærmusikk av nyere dato. U2, The Pogues, Dubliners, The Cranberries, Thin Lizzy, Van Morrison, Ronan Keating, m.fl. Men også litt fra andre internasjonale band med røtter i irske tradisjoner, f.eks. Waterboys, Dob Dylan, REM m.fl. Kjente band som har adoptert den irske stilen, eller latt seg kraftig inspirere (og hvor det sistnevnte bandet senere faktisk også har blitt erklært å være Irsk musikk (ref. Broadcasting Commission of Ireland).

Mye musikk og underholdning for pengene

Trubaduren leverer inntil 3 x 45 min med levende musikk for anledningen. Alle rekker å bli ordentlig varme i trøye før den siste akkroden ringer ut. Og det er sjelden folk ikke vil ha mer når barlysene begynner å blinke.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på musikalsk hyggekveld med irske toner i dag! Kan gi pris på solo, duo eller trio!

 

Bringer alt nødvendig utstyr

Som arrangør kan du slappe godt av, for trubaduren sørger for alt av lyd og lys, så vel som logistikk. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte showet.

Stiller også som duo og trio

Trubaduren har også medsammensvorne fra lokale kneiper i Oslo by. Andre musikere som har falt for den irsk folklige stilen, og senre har grepet til mandolinene, bassgitar, trommer o.l. for selv å bi med på moroa.

Se mine demoer på irsk folkemusikk her. Noe tradisjonelt og noe populærmusikk:
Trubaduren ønsker velkommen til en musikalsk St. Patricksfeiring!
Scroll to Top