IRSK FESTMUSIKK

Trubadur Joar Balstad med irsk festmusikk St. Patrick´s day event
Bringer alt nødvendig utstyr

Som arrangør kan du være helt trygg, for trubaduren tar seg av alt fra lyd og lys til logistikken rundt arrangementet. Her er det bare å lene seg tilbake, slappe av og nyte showet. Du trenger ikke bekymre deg for tekniske detaljer – trubaduren tar seg av alt for at kvelden skal bli en suksess.

Mye musikk og underholdning for pengene

Trubaduren vil levere opptil 3 sett á 45 minutter med levende musikk for anledningen. Dette gir alle nok tid til å virkelig varme opp og komme i stemning før den siste tonen klinger ut. Det er sjelden at publikum ikke ønsker mer når bartenderne begynner å blinke med lyset og rope at kvelden går mot slutten. Gled deg til en musikalsk opplevelse som vil etterlate publikum ivrige etter mer!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på musikalsk hyggekveld med irske toner i dag! Kan gi pris på solo, duo eller trio!

Trubadur med irsk festmusikk

     Trubadur Joar Balstad inviterer deg til å feire St. Patricks-dagen med irsk festmusikk og show! Med 12-strengsgitar, vokal, munnspill og tamburin (fot-tromme) skaper han stemning med velkjente irske ballader og livlig festmusikk. Bli med på en inkluderende og annerledes trubadur-opplevelse som passer for alle aldre. Her serveres musikk som får folk til å synge med og svinge seg på dansegulvet. Velkommen til en feiring av irsk musikk gjennom sine mange perler og påvirkninger. Ikke gå glipp av denne spesielle musikalske opplevelsen!

Irsk trad og klassikere

I tillegg til Whiskey in the Jar, Wild Rover, Drunken Sailor, Raggle Taggle Gypsy, Dirty Old Town, Wild Mountain Thyme, Rare Olde Times, Pub With No Beer og Seven Drunken Nights, har trubaduren også andre tradisjonelle drikke- og festviser på repertoaret. Under forestillingen vil trubaduren dele ut noen tekster slik at det blir enklere for publikum å delta i allsangen. Gled deg til en kveld fylt med musikalske perler og fellesskap!

Populære toner

Og som hører hjemme på enhver Irsk pubkveld blir det også mye populærmusikk av nyere dato. U2, The Pogues, Dubliners, The Cranberries, Thin Lizzy, Van Morrison, Ronan Keating, m.fl. Men også litt fra andre internasjonale band med røtter i irske tradisjoner, f.eks. Waterboys, Dob Dylan, REM m.fl. Kjente band som har adoptert den irske stilen, eller latt seg kraftig inspirere (og hvor det sistnevnte bandet senere faktisk også har blitt erklært å være Irsk musikk (ref. Broadcasting Commission of Ireland).

Stiller også som duo og trio

Trubaduren samarbeider også med andre lidenskapelige musikere fra lokale puber i Oslo. Disse musikerne, som har en dyp kjærlighet for den irske folkestilen, har også utvidet sitt repertoar til å inkludere instrumenter som mandoliner, bassgitarer, trommer, og mer. Sammen utgjør de en kraftfull musikalsk enhet som kan bookes som et komplett band. Dette gir deg muligheten til å oppleve en enda mer dynamisk og autentisk musikalsk aften. Gled deg til en kveld full av samspill og musikalsk fellesskap!

Se mine demoer på irsk folkemusikk her. Noe tradisjonelt og noe populærmusikk:
Trubaduren ønsker velkommen til en musikalsk St. Patricksfeiring!
Scroll to Top