***FESTLØVENE***

🦁🦁🦁

TRUBADUR MED BAND

Book ***FESTLØVENE*** som musikk til bryllup og fest!

     Ønsker du å booke et bryllupsband som spiller 100% levende musikk til ditt bryllup? FESTLØVENE er et profesjonelt band fra Oslo som påtar seg oppdrag i hele Østlandsområdet. Intet gig for lite og intet gig for stort.

FESTLØVENE elsker fest og moro, og oppskriften på bandets suksess er ellers enkel. Man tar 20 års profesjonell erfaring som trubadur og bygger på dette med scenevante og dyktige live-musikere, håndplukket fra øverste hyller.

Band med variert repertoar

Fra repertoaret går det hovedsakelig i populærklassikere, og med en særlig preferanse for norske slagere og låter som får publikum i gang på dansegulvet. Musikken vår passer godt for de som liker å slå seg løs på dansegulvet, her serveres rikelig med boogie og swing. Videre blir det garantert gjenhør med Di Derre, Jokke, Postgirobygget, The Kids, Marius Müller, Mods, CC Cowboys og Delillos. Men også evergreens av typen ´country roads´,  ´brown eyed girl´, ´living next door to Alice´, ´cotton fields´ og ´sweet home Alabama´. Sanger som er like kjent for gammel som for ung.
God stemning og mye trøkk loves, og med musikk som egner seg for å inkludere og underholde en sammensatt gruppe mennesker.

Ja; her er det  lov å komme med ønske-sanger, og erfaringsmessig sitter allsangen løst allerede fra første låta!

Praktisk info

  • Bandet stiller med egen logistikk og PA/backline/lys
  • effektiv og diskret opp/nedrigg
  • Leverer inntil 3 x 45 min live underholdning etter nærmere avtale
  • Spiller på ønske – skriv gjerne om hva du ønsker fremført
  • Rimelige priser og lave omkostninger

Bryllupsband - demo

Eksterne lenker:

Scroll to Top