Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

Rock´n roll og country klassikere

     Trio Grande spiller de gode gamle rock´n roll og country klassikerne. Og dette med driv og engasjement som lett lar seg smitte over på publikum.

Et show med Trio Grande fungerer som en spennende musikalsk historietime. Vi reiser tilbake til rockens krybbe og det diskes opp med ikoniske hits fra Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Everly Brothers, Buddy Holly, Chuck Berry, Roy Orbison, Willy Nelson, The Shadows med flere.

Tre ringrever

Trio Grande består av tre ringrever, som alle har gjort profesjonelle karrierer på instrumentene sine. Joar Balstad debuterte som trubadur for 25 år siden med kassegitar og sang, og har siden reist landet på kryss og tvers for å underholde. Roar Leren, som også fronter diverse populære band som sanger, sørger nå for flotte vokalharmonier og stødige rytmer.
Og som rosinen i pølsa; gitar-virtuosen Eivind Staxrud. Denne er for tiden også er kjent som gitaristen i bandet Raga Rockers (les: ´de fire store´). Staxrud sørger for å tilføre låtene elektrisk preg og den tidsriktige lyden.

Dette er musikk man kan synge med på, svinge seg til på dansegulvet, eller nyte som live-fremføring
Vi lover musikk med fengende rytmer og høy gjenkjennelsesfaktor.

TRYKK PÅ VINDU FOR Å SE OPPTAK

"Tusen takk for en herlig dag i går, seniorene svevde ut herfra 😊 ", "...veldig bra konsert hos oss, både jeg og publikum er kjempefornøyde! 😄"

"Takk for flott turné dere hadde hos oss 😄🤩 Alle var strålende fornøyde samt de som var kulturverter og ansatte der dere spilte."

Hei dere og takk for en super turnerunde😊 ... de eldre har kost seg skikkelig. Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Mange gode tilbakemld på vår fb side «Leve helt, hele livet – Bærum kommune»

Scroll to Top