Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

Spellemann Booking

Book en trubadur til ditt arrangement

    Ønsker du å skape uforglemmelige øyeblikk på ditt arrangement? Spellemann Booking er stedet å lete etter en talentfull trubadur, duo, trio, band eller enmannsorkester. Vi tilbyr en enkel prosess, for f.eks. å f.eks. booke et bryllupsband, med tydelige kontrakter som sikrer at oppdraget blir utført på profesjonelt vis.

Våre trubadur pris starter fra 8000 kr totalt for 3 x 45 minutters kveldsunderholdning, med mulighet for å holde stemningen oppe til 0200. Vi gir artistene frihet til å tilpasse sitt honorar i samsvar med deres unike talent og erfaring. Den totale prisen inkluderer alt – artistens ytelse, overnatting, og nødvendig lydutstyr. Alle priser er unntatt moms, og Spellemann Booking belaster med et administrasjonsgebyr på 15% av det totale vederlaget.

For å tilpasse våre tilbud til dine behov, ønsker vi å få innsikt i dine budsjettrammer og spesifikasjoner for arrangementet. Hvilken stemning eller musikksjanger foretrekker du? Er det spesielle krav eller ønsker du har for underholdningen?

Vi tilbyr også fleksibilitet når det gjelder reise – om trubaduren skal reise med fly, tog eller annet. Dette gir deg et bredere utvalg av talenter å velge mellom.

Dersom du ønsker at artisten skal inkludere nytt materiale i repertoaret sitt, ber vi om at dette presiseres på forhånd. Vi forstår at dette kan være tidkrevende, og prissettingen vil avhenge av kompleksiteten.

Jeg vil gjerne presentere deg for et utvalg av talentfulle artister basert på dine preferanser. De fleste har presseskriv og demoer, som jeg kan dele med deg.

Uansett om du er interessert eller ikke, setter jeg pris på tilbakemelding.

Takk for din tid, og vi ser frem til å skape en minneverdig opplevelse for ditt arrangement gjennom Spellemann Booking.

CARLO NATALI

Carlo er et ‘onemanband’ med et variert og spennende repertoar for de unge så vel som for de voksne. Carlo, født og oppvokst i Italia kom til Norge som profesjonell musiker i 1980, og har siden blitt i Kristiansand hvor han bor fortsatt.
Spiller gitar, munnspill og synger. Opptrer med et meget variert repertoar fra: swing, rock&roll, pop, norsk-pop, latin, etnisk, gammeldans, blues m.m. Mye bra musikk fra ”the good old days” til dagens hits.
Av norske artister får man gjenhør med bla. Busserulls, Mods, Postgirobygget, Henning Kvitnes, The Kids, Hellbillies, Madrugada, De Derre, Jahn Teigen, Dum Dum Boys. Og her finner du låter som ´splitte piner´, ´den finaste eg vet´, øl, øl og mere øl´, ´ei krasafaren steinbu´, ´samme som oss´, ´Tore Tang´, ´forelska i læreren´, ´gi meg fri´, ´jag trodde änglarna fanns´ m.m.
Carlo har vært benyttet i utallige oppsetning og show, også i sammen med andre kjente artister som: Rainbow, Scandinavia, Vidar Lønn-Andersen, Jon Skolmen osv.
Utga sin første plate i 1993 ‘Macho’, som har blitt spilt på forskjellige radiokanaler som P4, P1, RadioUng etc.
Er en meget profesjonell utøver på scenen og lager et show som virkelig får folk til å ‘ta av’.
Carlo er i tillegg komponist-tekstforfatter, arrangerer og komponer låter for andre artister både i Norge og Italia.

DEMO:

TRUBADUR FERNANDO GROBA

Født og oppvokst i Lanzarote (Spania), Fernando spiller mange klassikere og noen mer moderne låter med en mer rokka stil.
Stor repertoar med populære klassiske låter og moderne hits, blant annet: Bob Marley, Albert Hammond, Elton John, U2, The Beatles, Bob Dylan,
Eagles, Creedence Clearwater Revival, Abba, George Michael, The cure, Brian Adams, Tom Petty, Oasis, Bruce Springsteen
Og mange flere…

Jan Freddy - Enmannsorkester

 • Enmannsorkester
 • Leverer inntil 4 x 45 min per kveld.
 • lang fartstid som live musiker /enmannsorkester
 • bra vokal og bra gitarspill, låter fint!
 • Populær og spiller fast på en rekke pubber Østlandet
 • Egner seg meget godt til dans
 • Stort og variert repertoar

Trubadur Roar Sørlie

 • leverer 3 x 45 min
 • bringer PA + lys
 • stort variert repertoar
 • spiller på ønske

Smith & Wesson Trio

     Smith & Wesson er et band fra Eidsvoll i Akershus, som første gang så dagens lys i 2006. Bandet består av Rune Lien på gitar og Morten Gundersen på vokal og Kjell Otto Habberstad på bass. Sammen utgjør trioen et erfarent og fengende band med gitar, bass, tromme og vokal!

Smith & Wesson er kjent for å skape god stemning til de fleste anledninger og spiller kjente slagere av bl.a. Elvis, Creedence, The Eagles, Tom Petty, Hellbillies, Bryan Adams, CC Cowboys, Bruce Springsteen og mange mange fler! En trio som passer like bra til allsang, som til dans!

Smith & Wesson består av: Rune Lien Kjell Otto Habberstad Morten Gundersen – gitar, munnspill – bass – vokal, tromme

 

ROSTI DUO

Med ´ROSTI´ har spellemennene Stig Roald Vikan og Roger Jørgensen, forent sine krefter.
Med bredt repertoar innen de fleste sjangre, og med kjente og kjære låter. Gammelt og nytt, gjerne i ny innpakning; ´Slik som vi liker dem´.

Her er muligheten for allsang og kos tilstede for de fleste.

Så kom og la deg rive med på en hyggelig og feststemt kveld!

Tor Erik Fredheim

Tor Erik Fredheim

Tor Erik Fredheim har til tross for sin unge alder lang fartstid i norsk musikkbransje, og mer rutine enn de fleste. Med erfaring fra prosjekter som Fortunate Sons, Shoot the Breeze, Aces, OAK og the Boys named Sue er allsidighet et stikkord, og som trubadur kommer han med et repertoar som er både rocka og bredt.

Med gitar, munnspill og kraftig røst presenteres rocka versjoner av låter fra artister som Creedence, Elvis, Eagles, Johnny Cash, Springsteen, Cat Stevens, Morten Abel, CC Cowboys, Marius Mueller og Di Derre mm.

Med allsanggaranti og rockefot er denne musikeren absolutt verdt å sjekke ut

TROND HELGE BÅRDSEN

Oslobaserte Trond Helge Bårdsen er født i Stavanger 1975.

Han har en lang og variert karriere som musiker (pianist, gitarist og vokalist) i forskjelliige prosjekter og albumdebuterte som soloartist i 2007.

Trond Helge spiller også trubadur og har gjort en rekke jobber på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Som trubadur har Trond Helge et fokus på Norske låter, gjerne på dialekt. Men han gjør også nyere hits av artister som f.eks Lorde, Mumford & Sons, Jason Mraz og eldre låter av f.eks Beatles, Rolling Stones og andre store band og artister.
En kveld med Trond Helge består av en salig blanding av låter du bare “må høre” I festlig lag og låter du hadde glemt at du ville høre.

SE REPERTOAR UNDER

Scroll to Top