Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

VELKOMMEN TIL PUBKVELD MED TRUBADUR JOAR BALSTAD!

Her blir det go´ stemning og LEVENDE MUSIKK! Trubadur Joar Balstad speller opp til fest og hygge med kjente og kjære låter fra publikums favorittartister. Og her er det lov å komme med ØNSKELÅTER!

100% LIVE med akustisk gitar, vokal og munnspill. Og det loves mye trøkk og rytme. Du kan henge deg med på allsangen, eller svinge deg til tonene på dansegulvet! 

Garantert gjenhør med gamle travere som bl.a. Beatles, Creedence, Elvis, Johnny Cash, Willie Nelson og Neil Young! Men mye annet fra fjern og nær, GAMMELT og NYTT! Norske hits ala Joachim Nilsen, Hellbillies, Jan Teigen, Øystein Sunde, Di Derre, Postgirobygget, Vassendgutane, The Kids, Marius Müller m.m. Denne trubaduren spiller ellers variert populærmusikk fra katalogene rock, country og trad!

Starter underholdningen i 22.00-draget og holder deg gående frem til barlysene blinker

Showet passer for alle aldre, så velkommen til alle som én!

Musikalsk Underholdning med Trubadur Joar Balstad
Trubadur Joar Balstad: Skaper stemningsfull underholdning og uforglemmelige øyeblikk med musikk.


Linker til demo:

 

PRESSESKRIV

 En profesjonell trubadur fra Oslo by. Som i mange år har hatt den store gleden av å reise landet og spille og underholde for feststemte, glade mennesker. Leverer musikalsk underholdning ved alle typer arrangementer; firmafester, bryllup, geburdsdagsselskap, julebord, utdrikningslag, afterski o.l., eller ganske enkelt spiller opp til fest på den lokale pub´en .

Showet mitt følger som regel ikke et fast program, vi ser an stemningen og publikums ønsker underveis. Jeg serverer at fra rolig bakgrunnsmusikk, som ved et stille middagselskap, spiller opp til dans med swingrytmer, eller gjør energisk rock´n´roll, når tiden er inne for å slippe seg løs på dansegulvet.

I mitt repertoar finner du flere hundre kjente sanger, på engelsk og norsk, innenfor genrene country, rock, pop, blues og viser. Ønskelåter er også lov og mye av moroa er selvfølgelig å finne frem til publikums favorittartister. Høy allsang- og festfaktor loves!

Scroll to Top