Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

VELKOMMEN TIL PUBKVELD MED TRUBADUR JOAR BALSTAD!

     Opplev den ultimate stemningen med LIVE musikk! Trubadur Joar Balstad spiller opp til fest, med et repertoar som garantert treffer hjertet til alle musikkelskere. Gjør deg klar til å bli underholdt med kjente hits fra favorittartistene dine, og ikke glem å komme med dine egne ønskelåter!

100% LIVE musikk med akustisk gitar, kraftfull vokal og stemningsfullt munnspill. Fra de første akkordene til den siste tonen, vil du føle rytmen gjennom hele kroppen. Bli med på allsangen eller la deg rive med på dansegulvet!

Gjenopplev klassikere fra legender som Beatles, ABBA, Creedence, Elvis, Johnny Cash, Willie Nelson og Neil Young, samt en rekke andre favoritter fra både fortiden og nåtiden. Fra norske hits av Joachim Nilsen, Hellbillies, Jan Teigen og Øystein Sunde, til internasjonale perler, vil du oppleve en musikalsk reise gjennom ulike sjangre som rock, country og pop!

Showet starter klokken 22:00 og varer helt til barlysene blinker, så sørg for å være med fra starten av. Alle aldre er velkomne til å bli med på denne musikalske reisen, så ta med venner og familie for en kveld fylt med minner og musikk!

Musikalsk Underholdning med Trubadur Joar Balstad
Trubadur Joar Balstad: Skaper stemningsfull underholdning og uforglemmelige øyeblikk med musikk.


Linker til demo:

 

PRESSESKRIV

 En profesjonell trubadur fra Oslo by. Som i mange år har hatt den store gleden av å reise landet og spille og underholde for feststemte, glade mennesker. Leverer musikalsk underholdning ved alle typer arrangementer; firmafester, bryllup, geburdsdagsselskap, julebord, utdrikningslag, afterski o.l., eller ganske enkelt spiller opp til fest på den lokale pub´en .

Showet mitt følger som regel ikke et fast program, vi ser an stemningen og publikums ønsker underveis. Jeg serverer at fra rolig bakgrunnsmusikk, som ved et stille middagselskap, spiller opp til dans med swingrytmer, eller gjør energisk rock´n´roll, når tiden er inne for å slippe seg løs på dansegulvet.

I mitt repertoar finner du flere hundre kjente sanger, på engelsk og norsk, innenfor genrene country, rock, pop, blues og viser. Ønskelåter er også lov og mye av moroa er selvfølgelig å finne frem til publikums favorittartister. Høy allsang- og festfaktor loves!

Scroll to Top