Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

VINTAGE TRUBADUR-SHOW
TIL MOTORKLUBB

Show for MC-, veteran- og amcar-klubber er en personlig favoritt. Da kan jeg spille min absolutte yndlingsmusikk. Klassiske rock´  n´  roll perler, vintage rockabilly, hillbilly, country m.m. Born to be wild, Rock & roll all nite, Summertime Blues, Wild Thing, Helter Skelter, Long tall Sally, Jailhouse Rock, That´s allrigh, Blue Moon of Kentucky, Man of constant sorrow er bare noen godbiter som kan forventes.

Musikk fra de gamle mesterne; Elvis, Eddie Cochran, Little Richard, Johny Cash, Jerry Lee Lewis, Hank Williams, Chuck Berry, Willy Nelson. Alt servert med en grom undertone av motordur, vi skrur bassen til 11.

Er det noen som virkelig kan sette pris på de råeste rocke-låtene, og den gamle gode musikken, så er det folka i motor-miljøene. Veteranbiler og old school rock´n roll hører definitivt sammen. Har tidligere spilt på div klubbkvelder, burn outs, festival/jubileum, fødselsdagsfest og vanlig pubkveld på lokalet.

Trubaduren leverer en helkveld med rock og country – mye moro for penga! Så bryl opp og velkommen til trubadurshow av sjelden grovt kaliber!

Trubadur Joar Balstad: Musikk som rocker for motorklubber og energiske rock'n roll-fester.

- Trubadur til motorklubb -

Full pakke lyd og lys

   Sørger for full pakke lyd og lys. Spiller variert festmusikk med stor porsjon rock´n roll. 100% live show er en selvfølgelighet. Dette er musikk man kan synge med på, danse til, eller rett og slett ta seg en real fest til.

Trubadur med forkjærlighet for vintage materiale

Trubaduren serverer alt fra gammelt til nytt, med en forkjærlighet for vintage materiale og de gamle helter og klassikere. Rocka versjoner av Hank Williams, Chuch Berry, Eddie Cochran, Little Richard hører med.

Trubadur med mye rock for penga...

Dette showet har vært spilt på flere MC og motoklubber rundt omkring i landet. Og har fått faste kunder som benytter seg av et rimelig, men solid underhodningspakke. Trubaduren spiller på ønske, det er mange godlåter å ta av. Leverer 3 x 45 min, så dette er en solid dose med live og rock for penga.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på live!

Scroll to Top