Trubadur Joar Balstad

levende musikk til ditt arrangement

Trubadur Joar Balstad som duo "To Strenge Typer"
Om oss:
 
     Vi er “To Strenge Typer”, en musikalsk duo fra Bærum Kommune som spiller strenginstrumenter og synger i harmoni. Som gamle barndomsvenner og tidligere klassekamerater, deler vi en felles lidenskap for musikk og live-opptredener. Sammen skaper vi musikk som vi håper vil få deg til å smile, le, og synge med oss!
Begge har vi vært dedikert til sang og gitar siden ungdomsskolen på 80-tallet. Gjennom årene har vi utforsket ulike musikalske stiler og sjangre, og dette har resultert i et variert repertoar. Nå ønsker vi å dele vår musikk i form av en underholdende musikalsk opplevelse.
Vi har betydelig erfaring med framføringer av musikk i eldreomsorgen. Og som artister, er vi enige om at det er viktig er å skape noe som engasjerer publikum. Vårt repertoar skiller seg fra de vanlige sangene av Prøysen og Bye. Våre opptredener er ikke et sentimental tilbakeblikk, men heller en fest midt på dagen. Og med dette som vårt motto, forsøker vi å levere et show som appellerer til en bred målgruppe.
 
Humor er en sentral del av våre opptredener, og vi legger stor vekt på kommunikasjon med publikum. Mellom sangene deler vi historier og skaper en personlig forbindelse med lytterne. Vi tar også gjerne imot utfordringer, som å spille sanger etter publikums ønsker.
Vi er to entertainere som trives med å spre glede og positiv energi til alle vi møter!

BIOGRAFIER

Joar Balstad

     Joar Balstad ble født i 1974 og har tatt profesjonelle oppdrag som trubadur siden 1995. Han har en kandidatutdanning i psykologi fra Universitetet i København (cand. psych.)
I tillegg til å opptre som trubadur, har Joar også jobbet med booking, arrangert konserter og åpen scene. Han har et bredt nedslagsfelt som spenner fra omsorgsinstitusjoner til puber og eventer.

Siden 2010 har Joar vært selvstendig næringsdrivende musiker på fulltid. Han har mottatt mye ros for sitt musikalske arbeid og bygget opp en lojal kundekrets. Fungerer også som solist i kirker og har en sterk stemme og en imponerende musikalsk tilstedeværelse.

Joar har opparbeidet seg en solid karriere som trubadur og musiker, og hans mangfoldige arbeid har gjort ham til en respektert og ettertraktet artist.


Aleksander Koefoed – Musiker og Lydtekniker

Aleksander Koefoed, født i 1974 i Bærum, er en mangfoldig musiker og lydtekniker med ekstraordinære talenter innenfor musikkens verden. Med en imponerende rekke instrumenter i sitt arsenal, inkludert elektriske og akustiske gitarer, tangenter, bass, mandolin, vokal, perkusjon, munnspill, lapsteel, banjo, fløyter, bouzouki med mer, har han utforsket en rik variasjon av musikalske sjangre.

Hans musikalske reise har ført ham gjennom ulike sjangre som klassisk musikk, jazz, pop, rock, viser, blues, bluegrass, samtidsmusikk, hardrock, progressiv musikk og country. Aleksander har stått på scenen som solist, i grupper og band, samt har også samarbeidet med større ensembler, storband, vokalgrupper, orkestre og kor.

Med en omfattende sceneerfaring har Aleksander opptrådt på en lang rekke steder, herunder kultur- og samfunnshus, kafeer, gymsaler, afterski, rocke-, jazz-, vise- og bluesklubber, restauranter, charterbåter, eldresentre, barneskoler, private arr i stuer og hager, eventarenaer, på gateplan og festivaler.

Aleksander har også bidratt til flere musikkinnspillinger og utgivelser. Hans allsidige kulturelle bakgrunn inkluderer også arbeid som lydtekniker, festivalarbeid, kulturadministrasjon, musikkjournalistikk, programledelse, gitarundervisning, ledelse av viseklubber og involvering i en rekke andre musikk- og kulturrelaterte prosjekter. Han jobber også som rådgiver og administrativ konsulent for ulike organisasjoner.

Med utdanning innen musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo (UiO), i tillegg til studier innen kulturledelse, organisasjonsteori, økonomi, jus, filosofi, etikk, samfunnsvitenskap, coaching og teologi, har Aleksander en bred kunnskapsbase som beriker hans musikalske og kulturelle engasjement.

Scroll to Top